Skip to content

MeijerGeelen Assurantiën, een begrip in verzekeringen!

Ervaring, maatwerk, dicht bij de klant zijn enkele kenmerken van het bedrijf.

Rob Meijer

Verzekeringen, risicomanagement, kleine lettertjes en voorwaarden. De een noemt het een noodzakelijk kwaad, ik noem het interessante materie.

Met mijn 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche herken ik moeiteloos de pijnpunten, de kansen en de mogelijkheden; zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt daarbij rekenen op goed en degelijk advies dat is afgestemd op uw eigen situatie en wensen.

Rob Meijer, Partner en Specialist Verzekeren

MeijerGeelen Assurantiën Rob Meijer, verzekeringen, verzekering
MeijerGeelen Assurantiën Peter Geelen, verzekeringen, verzekering

Peter Geelen

Met meer dan 25 jaar ervaring in zakelijke en particuliere verzekeringen ben ik uw aanspreekpunt voor alle verzekeringsvraagstukken. Het aangaan van een langdurige, persoonlijke, relatie met mijn klant is mijn kernwaarde. Mijn onderscheidend vermogen is dicht bij de ondernemer en particulier te blijven staan door persoonlijke aandacht. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Daar mag u mij op aanspreken. Mijn motto is: “verzeker alles wat je niet zelf kunt dragen maar niets wat niet hoeft”. Het in kaart brengen van risico’s staat voorop. Het in beeld brengen van de bedrijfsrisico’s is noodzakelijk voor de continuïteit van een onderneming. Ik help u daarbij en wil dan ook uw strategisch gesprekspartner zijn.

Risicomanagement en het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen is mijn specialiteit. Ik let daarbij op de belangen van de ondernemer, de onderneming en het belangrijkste kapitaal, het personeel.

Peter Geelen, Partner en Specialist Verzekeren MKB en Grootzakelijke ondernemingen